Костадин Костадинов: Кирил Петков приключи участието си в българската политика бързо и безславно

Френското председателство за Северна Македония е смъкнало още една от маските във външната политика и е показало, че ГЕРБ и ПП защитават една и съща теза, смята той

Костадин Костадинов, Възраждане
Костадин Костадинов, Възраждане Източник: Zonanews

Кирил Петков приключи участието си в българската политика бързо и безславноот, коментира лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов. Според него 47-ото Народно събрание се е изчерпало и трябва да приключи мандата си.

 

"Възраждане" няма да подкрепи актуализацията на бюджета, ако не бъдат одобрени внесените от парламентарната група промени в план-сметката.

 

Костадинов се обяви против предложенията за връщане на хартиените бюлетини, но призова за по-голям контрол при машинния вот - когато има несъответствие при резултатите от машинното гласуване и хартиените отрязъци от вота, да се вземат предвид хартиените отрязъци. Костадинов отрече вчера да е имало общ протест на "Възраждане" и ДПС.

 

Той коментира твърденията на премиера в оставка Кирил Петков за намесата на руския посланик Елеонора Митрофанова така: "Човек, който доскоро имаше двойно гражданство и който не излиза от американското посолство, да говори за намеса на други посолства в българската външна и вътрешна политика, е меко казано груба липса на възпитание", заяви Костадинов.

 

 

Още от "Политика"

Борисов в Нова Загора с мощна подкрепа за кандидат-кмета на партията Галя Захариева (НА ЖИВО)

Откакто 20 години е в политиката Атанасов няма победа, няма победа Корнелия Нинова. Нямаше да имат победа ПП, ако не бяха направили измамата с машините, заяви бившият премиер

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени