Костадин Костадинов: Нацистки практики в законопроекта на Асен Василев, а Кирил Петков и правителството са подготвили решение за пускането на РСМ

Остава необяснимо защо правителството е подготвило подобен предателски ход, казва Костадинов

Костадин Костадинов, Възраждане
Костадин Костадинов, Възраждане Източник: Zonanews

На трибунка на "Възраждане" в Народното събрание Костадин Костадинов съобщи, че българското правителство и Кирил Петков са подготвили решение, с което да пуснат Република Северна Македония за преговори с ЕС. и решение, с което да пусне РСМ и това ще бъде обявено скоро.

 

"По темата РСМ има мораториум и остава да се разбере как точно ще бъде вдигнат ветото. Остава необяснимо защо правителството е подготвило подобен предателски ход" - заяви Костадинов.

 

"Възраждане" ще изпратят писмо до Петков, за да потвърди или отрече тази информация.

 

Костадинов обясни също, че едва в сряда управляващите са предупредили за Националния план за приемането на еврото, а сега предупреждават вече за старт на преговорите.

 

Според Костадинов плановете били еднолично на Петков, а не на правителството и "Възраждане" ще направят всичко необходимо да не допуснат такова предателство.

 

Относно законопроекта на Асен Василев за Закон за мерки за превенция и защита на националната сигурност от рискове за икономическата и финансовата система на държавата, каза че това е сбор от нацистки практики.

 

Ако се направи 6 от 7 партии трябва да спрат да получават субсидии и да бъдат забранени.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени