Костадин Костадинов: Нищо от казаното от Гунчева не е вярно, с това изказване тя заби последния пирон в ковчега на този изчерпан парламент

Вчера се видя новата коалиция между ПП, ГЕРБ, ДБ и ДПС за темата Македония, заяви Костадинов

Костадин Костадинов, ПП "Възраждане"
Костадин Костадинов, ПП "Възраждане" Източник: Zonanews

"Много неприятно съм изненадан, даже шокиран" - заяви Костадин Костадинов пред БНТ - "До снощи се притеснявахме за здравословното й състояние, тя се притеснява да не остане инвалид и за това не дойде в НС на гласуването на вота. Ние бяхме много притеснени и сме били твърдо зад нея и сме я подкрепяли".

 

"Прочетох това, което е написала. Несъстоятелно е. Безотчетните пари отиват за пострадали хора, за семейството на нашия член Петко, той почина и остави четири деца сирачета", обяснява лидерът на "Възраждане".


"Вие работите в НС разстоянието между нашата стая и мястото на журналистите е 15 м. Вие щяхте да виждате, ако Десислава Атанасова е идвала. Вчера се видя новата коалиция между ПП, ГЕРБ, ДБ и ДПС за темата Македония", оспори той твърденията на Гунчева.


"Възраждане" ще влезе най-вероятно в залата на НС, защото, според Костадинов някой се опитва да измести фокуса и да създаде грозен скандал.

 

"Нищо от казаното от Гунчева не е вярно, с това изказване тя заби последния пирон в ковчега на този изчерпан парламент", заяви той.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени