Костадин Костадинов: Нямаме никакви основания да променим мнението си вота на недоверие. Правителството се опитва да направи Майдан

Нови избори ще покажат различно разпределение на политическите сили, убеден е той

Костадин Костадинов, Възраждане
Костадин Костадинов, Възраждане Източник: Zonanews

На наши протести никога не е имало случай някой да пипне с пръст народен представител, член на правителството, дори веднъж премиерът дойде на наш протест. Никога не е имало обиди към тези хора. 

 

Миналата седмица  на опита за Майдан на правителството имаше странни хора. Медиите умишлено не отразиха обидите, агресията - за да видят хората наистина как изглежда част от протестиращите.

 

Няма как да се промени отношението на "Възраждане" към вота на доверие. Това правителство не е направило нищо, за да промени, или спре предателската си политика.

 

Едни нови избори ще покажат ново разпределение на политическите сили. Надявам се тогава в парламента да влязат повече народни представители, а не народни предатели.

 

"Що се отнася до бележките и заплахата срещу народен представител на вратата на дома му (Костадинов говори за депутата от ДПС), трябва да кажа, че дори мафията не докосва домовете, семействата, децата на враговете си. Абсолютно недопустимо е, без значение за кой народен представител се отнася - заяви Костадинов.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени