Костадин Костадинов: Радев загуби стотици хиляди гласове спрямо 2016 г.

Костадинов заяви, че всичко зависи от американския посланик Херо Мустафа - "каквото му каже тя, това ще направи"

Костадин Костадинов
Костадин Костадинов Източник: Zonanews
Избирателната активност показва, че Румен Радев е загубил стотици хиляди гласове в сравнение с доверието, което му е било гласувано преди 5 години. Това мнение изрази пред БНР лидерът на партия "Възраждане" Костадин Костадинов, който също беше кандидат за "Дондуков" 2.
 
По негови думи президентът Радев работи срещу националните интереси на България. "Това трябва да е основният извод за него. На практика е загубил доста гласове, които ги загуби само и единствено заради своята политика през последните няколко месеца най-вече, когато се видя, реално получавайки властта в държавата, от кого зависи и чии национални интереси следва", отбеляза той.
 
Костадинов заяви, че всичко зависи от американския посланик Херо Мустафа - "каквото му каже тя, това ще направи". Лидерът на "Възраждане" подчерта, че се е видяло, че Радев назначава хора, които са предлагани от американското посолство.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени