Красен Кралев: Няма драма да седна на една маса с Радостин Василев и да защитавам идеите ни за спорта

Според него народът с вота си е казал, че една партия не може да управлява сама

Красен Кралев
Красен Кралев Източник: Zonanews

Проектобюджетът не е приемлив. Той е провокация към народните представители - с него се отдалечаваме от еврозоната. Обещали сме, че данъците няма да бъдат вдигани, така че ще търсим варианти бюджетният дефицит да бъде сведен до 3% между първо и второ четене. Това каза Красен Кралев от ГЕРБ-СДС по NOVANEWS.

 

Според него народът с вота си е казал, че една партия не може да управлява сама. "Показали сме, че сме преодолели обидите от арестите и сме готови да потиснем  личното си его в името на просперитета на страната Имаме допирни точки и е важно да се намерят личностите, които да изпълнят програмата. Коалиция между двете най-големи политически сили би дало стабилно управление с дълъг хоризонт - 4-годишен мандат. След лидерските срещи ще бъде ясно кого ще търсим за подкрепа. Имаме готовност да реагираме във всяка ситуация. Ако продължават да доминират личните интереси над общия, няма да имаме успех с опитите за редовен кабинет", обясни той.

 

По думите му правителството трябва да отразява факта, че ГЕРБ-СДС е победител в два поредни вота. "Проверките срещу мен приключиха и нямам съставен акт за административно нарушение. Ясно е, че срещу мен имаше клевети и хули. След като Борисов е намерил сили да прости на тези, които го арестуваха незаконно, то и аз трябва да бъда на тази висота. Няма драма да седна на една маса с Радостин Василев и да защитавам нашите политики и идеи за спорта", заяви Кралев. 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени