Красимира Стоянова: Ще ускорим работата по най-неотложните въпроси в таксиметровия сектор

От страна на таксиметровия бранш беше изразена готовност за обсъждане на различните предложения на експертно ниво

Министърът на транспорта и съобщенията Красимира Стоянова по време на провелата се днес среща с представители на таксиметровия бранш
Министърът на транспорта и съобщенията Красимира Стоянова по време на провелата се днес среща с представители на таксиметровия бранш Източник: Пресцентър на МТС

Всички идеи и предложения за развитие на таксиметровия сектор ще бъдат разгледани обстойно. Това заяви министърът на транспорта и съобщенията Красимира Стоянова по време на провелата се днес среща с представители на таксиметровия бранш.

 

Тя отбеляза, че въпреки краткия мандат на служебния кабинет, ще бъде направено всичко възможно за ускоряване работата по най-неотложните и спешни въпроси. По темите,  които не са изцяло в правомощията на Министерството на транспорта и съобщенията ще се проведат разговори с компетентните институции, за да се намерят бързи решения.

 

"За да постигнем напредък в сектора е необходимо да водим конструктивен диалог, който да очертае проблемите и да даде яснота за тяхното решаване. Очаквам заедно с експертите от ИА "Автомобилна администрация" да продължите съвместната работа по отделните теми, които засягат таксиметровия сектор", посочи министър Красимира Стоянова.

 

От страна на таксиметровия бранш беше изразена готовност за обсъждане на различните предложения на експертно ниво, така че да бъде постигнат консенсус и предприети константни действия.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени