Кристиян Вигенин: Притеснително е, ако совалките за десен, либерален политически проект се правят през президентството

Възможно е ИТН да бъдат наказани на изборите, прогнозира той

Кристиян Вигенин
Кристиян Вигенин

Чух слухове за политически проекти,ако е вярно,че късат от наши структури-няма как да бъде оставено без последствие. Нелогично е леви хора да се включат в десен, либерален проект. Притеснително е, ако такива совалки се правят през президентството. Това коментира по БНР зам.-председателят на БСП Кристиян Вигенин. 

 

Отговорът на Стефан Янев не бе добре премислен, това рефлектира върху Румен Радев и шансовете му да бъде преизбран. Радев не бива да бъде въвличан в политически амбиции. Той е надпартиен кандидат, допълни Вигенин. 

 

Влизаме в зима, КОВИД-19 и мигрантска криза без парламент, със служебен кабинет, назначен от президент, който е в предизборна кампания, каза зам.-председателят на БСП. Той продължи, че ще е сложно да се взимат важни решения.

 

"ИТН се превърнаха в партия на статуквото. Неумела е организацията на НС заради ИТН, часове наред загубихме в безсмислени разправии, прокарват се решения без мнозинство, разкритикува Ива Митева и ръкводството на ПГ на ИТН Вигенин. 

 

Той изрази разочарованието си, че с решенията си принуждават хората да ходят трети път на парламентарни избори. "Резултатите от тези избори няма да са блестящи за партията, която не успя да състави правителство. Възможно е да бъдат наказани на изборите", прогнозира той.

 

Още от "Политика"

Премиерът Димитър Главчев посети днес СБАЛ по детски болести "Проф. Иван Митев”

При посещението в лечебното заведение на премиера днес стана ясно, че процедурата за закупуване на нов рентген е приключила и предстои финализирането на тази за скенер

Прочетете повече прочетете повече

Хампарцумян: Най-важната предпоставка за ръста на инфлацията е това, че догонваме европейския пазар

Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи показва институционална слабост, обясни финасистът

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени