Лена на Киро конспиративно: ГЕРБ ни поставя капани, искат да ни изкарат некомпетентни

В своето участие по БНР Лена Бориславова разви сложна и изключително коварна конспиративна теория за капаните, които ГЕРБ поставят

Лена Бориславова
Лена Бориславова Източник: МС

Опозицията не мисли как да помогне на правителството. От ГЕРБ постоянно подлагат капани, с които се опитват да обвинят младото правителство, че не знае какво да прави. Това каза  в ефира на БНР Лена Бориславова, началник на кабинета на Крил Петков. 

 

Шефът на кабинета Петков споделя, че не им дават време, за да покажат видимите промени. Изкарват ги некомпетентни, но те самите заварват изключително тежки дефицити и не добре работеща администрация. 

 

Лена Бориславова, която прекара с Кирил Петков няколко денонощия в изолация в правителствената резиденция в "Лозенец, истерично настоя, че се правели платени публикации как заради управляващата коалиция има висока цена на тока и заради тях инфлацията е до такива нива. 

 

Според нея като видна познавачка на пазара на еленергия "това са фактори, породени от пандемията, и са световни процеси навсякъде. Не са само в България".

 

По нататък в своето участие Лена Бориславова разви сложна и изключително коварна конспиративна теория за капаните, които ГЕРБ поставят. Тя даде пример с предложения мораториум на цените на тока, които не отговарят на сегашните пазарни цени. По този начин от партията на бившия премиер Борисов искали България да изпадне в поредната криза, а това, според говорителката на кабинета, показва, че не мислят за държавата. 

 

"В една нормална държава, когато има толкова много кризи, ако някой го е грижа, независимо дали е в опозиция, е нормално да предлага работещи решения. Ние имаме точно обратното в лицето на нашата опозиция", оплака се Лена Бориславова.

Още от "Политика"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени