Лидерът на Демократична България Христо Иванов гласува с хартиена бюлетина!!! (ВИДЕО)

Христо Иванов упражни правото си на глас в 9 часа сутринта. Гласувах с хартия, защото има проблеми с гласуването с машини - така той обясни бойкота си на машинното гласуване, за което беше основен застъпник

Христо Иванов гласува с хартиена бюлетина
Христо Иванов гласува с хартиена бюлетина Източник: БТА

 

Христо Иванов избра да гласува с хартиена бюлетина, което е странно, тъй като той е един от големите радетели за машинен вот. Изборът си той обясни с нередности с машините. "Оценяваме точният им ефект и обхват. Разбираме, че е имало някакво разбъркване на нашата листа във Велико Търново". Той призова хората да гласуват независимо от хаоса, който допусна ЦИК. Трябва да гласуваме за промяна, за това България да има наистина демокрация, каза Иванов. Той заяви, че очаква изборите да бъдат честни. След изборите очаквам, да се сформира едно НС, което да има легитимност, за да започнем да говорим по важните неща. Освен Христо Иванов и радетелят за машинно гласуване Цветан Цветанов току-що гласува с хартиена бюлетина.

 

Още от "Политика"

Водещи новини

Хунтата готви чистка на над 220 полицаи на ръководни позиции

Целта е тотално обезглавяване на МВР-ГДНП, ГДБОП, Жандармерия и Гранична полиция до ниво началници на отдели, и уволнение на директорите и техните заместници в областните дирекции и в районните управления в цялата страна.

Последни новини

Най-четени