Лидерът на ГЕРБ бе посрещнат с възгласи "Бойко! Победа!" в Северния парк (ВИДЕО)

Борисов се появи изненадващо на концерта по случай закриването на предизборната кампания на ГЕРБ

Борисов в Северен парк
Борисов в Северен парк

Бойко Борисов изненада стотици активисти на концерта по случай приключването на предизборната кампания на ГЕРБ. Бившият премиер бе посрещнат с викове: "Бойко! Победа!". Лидерът на ГЕРБ се присъедини към предизборния концерт на коалиция ГЕРБ-СДС, който се провежда в Северния парк в столицата. "Благодаря ви тук, че сте толкова много и не сте се уплашили! Защото едни хора пият ракия и вино в центъра. На 11-ти това ще бъде най-доброто отмъщение. Да сме първи. Да сте ми живи и здрави! Благодаря ви!", заяви Борисов от сцената. "Победа!", отвърнаха му стотици гласове.

 

"Благодаря, че сте тук и не сте се уплашили. Защото в центъра едни пиянища пият вино и ракия и си мислят, че нещо правят. На 11 гласувайте, това е най-доброто отмъщение - да сме първи. Да сте ми живи и здрави!", каза Борисов. Даниел Митов се обърна към младите хора, които не са наясно какво е болшевишки преврат: "Бойко Рашков и това ще им покаже, ако го оставим още малко. В неделя той трябва да бъде изметен, изстърган, изчегъртан. Няколко месеца по-късно ще трябва да махнем от стола му и Радев – източникът на цялото зло, което представлява този служебен кабинет. Хората, които никой не е избирал решават съдбините на страната, да плашат, да арестуват и да се занимават с груба намеса на изборите. В неделя ще си върнем демокрацията и нямам съмнения в това".

 

Борисов в Северен парк
Борисов в Северен парк Източник: Facebook

"Направили сме много, България има икономически солиден расте дори в период на пандемия. Управлявала е брилянтно фондовете си. Заслуга за това има Томислав Дончев. Само ние може да продължим да управляваме градивно и достойно напред, така че страната ни да се развива като солиден евроатлантически партньор. Днес, когато се провежда Три морета, видяхме как международната подкрепа отива в посока нашия премиер и лидер Борисов. Днес имаше серия от срещи с лидерите, които дойдоха на форума. Подкрепа от ЕНП, от всички международни партньори. Вървим напред и в неделя, както си говорихме – взимаме си телефоните и започваме да се чекираме, за да се убедим, че сме обърнали внимание на всеки. Българският народ разбира какво се случва и няма да остави България да стане копие на Путинова Русия. Нито ние, нито народа ще го позволи", заяви още зам.-председателят на ГЕРБ.

 

Борисов в Северен парк
Борисов в Северен парк Източник: Facebook

"Дори умен човек, когато говори много, има опасност да каже някоя глупост. Няма да ви призовавам да изчегъртвате някого. Няма да ви призовавам да биете, гоните или преследвате някого", обърна се към членовете и симпатизантите на ГЕРБ Томислав Дончев. "Не е най-важно дали ще спечелиш войната, а как ще организираш мира. Ако водим война с нещо, не е с други български граждани, партии и лидери. Водим война с невежеството и простотията. Победата е важна. Може би почти най-важното. Каква полза от победата обаче, ако докато побеждаваш си загубил себе си, предал си приятелите си или си забравил кой си? Трябва да съхраним себе си, защото това не са последните избори. Не трябва да предаваме хората, които ни вярват", добави Дончев.

Още от "Политика"

Даниел Митов: Трябва да се прекрати глупавата теза, че едва ли не заради "Балкански поток" е започнала войната в Украйна

Надяваме се ПП-ДБ да се научат как се реализират тези проекти и как се отстояват интересите на страната, подчерта Теменужка Петкова

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени