Лидерът на ГЕРБ: Честита ви промяна! Преди една година хлябът беше 1 лев. Сега е 2.50 лв. Горивото при Борисов беше 1,50 за литър, сега е 3,50 лв. (ВИДЕО)

Променяйте се. Като осъзнаете какво е станало, утре вече е късно, предупреди Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Велико Търново
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във Велико Търново

"Трябва да съсипят всичко, да съсипят всичко, за да може и последният, който е повярвал в измяната, подмяната – както искате я наречете, да разбере какво са направили. С какви компромати, какви лъжи, какъв мащабен план да свалят нашето правителство. Докато последният човек в България не го разбере, дотогава е рано за избори". Това заяви пред журналисти лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Той припомни и някои от цените преди годна по време на управлението на третия му кабинет. "Преди една година хлябът беше 1 лев. Сега е 2.50 лв. Горивото при Борисов беше 1,50 за литър, сега е 3,50 лв. Газта в пъти повече, токът в пъти повече. Зеленчуци – много пъти повече.", обясни бившият премиер.

 

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов Източник: Facebook

"Честита ви промяна! Променяйте се. Като осъзнаете какво е станало, утре вече е късно", предупреди Борисов.

 

"С тези заеми, само за няколко месеца 1 милиард и 800, общо 9. Няма шанс. Утре вече е късно, това искам да кажа на народа", категоричен беше той. Лидерът на ГЕРБ участва във футболен мач на стадион "Ивайло" във Велико Търново, част от Държавно футболно първенство на ветераните. Бойко Борисов  премиер излезе на терена с екип с номер 1.

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени