Лидерът на ГЕРБ: Използваме НС за декларации, за обиди, за разделение

Той е против депутатите да не излизат във ваканция

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: Zonanews

Дори и в религията е казано - денят е за работа, нощта е за почивка. Когато човек иска да си гледа работата, може да си я гледа. Този парламент, стана месец и половина, не прави нищо, освен да използват безплатната възможност да се изявяват по медиите. Използваме парламента за декларации, за обиди, за разделение, а не за нещо градивно. Това заяви пред журналисти в НС лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

"Партиите да започнат да представят на избирателите какво ще направят. Да се имитира работа, както се имитира вече месец и половина, само за да се използва безплатната медийна реклама, ми се вижда грешно", каза още той.

 

Борисов опроверга, че комисиите не работят. "Аз вчера съм имал среща с петима посланици, външна комисия. Когато човек иска да си гледа работата, може да я гледа", подчерта той. 

 

И се обърна към лидерите на другите партии: "Затова казвам, да отидат да си гледат партиите. Само обвинения, някой им саботира нещо".

Още от "Политика"

България и Германия подписаха споразумение за съвместната покупка на зенитно-ракетни комплекси IRIS-T

Общата цел на страните, които участват в инициативата на ЕС, е да се насърчи сътрудничеството в областта на отбраната чрез съвместно възлагане на обществени поръчки за оперативно съвместими и взаимнозаменяеми оръжейни системи

Прочетете повече прочетете повече

ЦИК поставя под въпрос законността на изборите, намесва се недопустимо в изборния процес

Според източници от комисията председателят на ЦИК Камелия Нейкова е дала знак на ДПС-Доган, че могат да бъдат сигурни, че ще получат желаната от тях регистрация за явяване на избори

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени