Лидерът на ГЕРБ към премиера на Бавария: България ще бъде принудена да тегли по 15 млрд. дълг на година

Дефицитът ни достига 7%, пише в профила си във Facebook Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и премиерът на Бавария Маркус Зьодер
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и премиерът на Бавария Маркус Зьодер

 Продължават срещите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Германия, където той участва конгреса на Християнсоциалния съюз.

 

"Запознах премиера на Бавария и лидер на Християнсоциалния съюз (ХСС) Маркус Зьодер с политическата ситуация в България и усилията на ГЕРБ-СДС да състави стабилно правителство, което да изведе страната ни от множеството кризи, в които се намира. Информирах го, че още в първите дни на Народното събрание предложихме мерки, насочени изцяло към хората и бизнеса. Мерки, които биха ни извели от кризите, които предизвика управлението на "Продължаваме промяната", написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във фейсбук.

 

"Дефицитът ни достига 7%, а следващите няколко години ще бъдем принудени да теглим по 15 млрд. дълг", посочи още Борисов.


"Маркус Зьодер изрази надежда в България да се сформира стабилно правителство, което да даде сигурност на гражданите. Премиерът на Бавария благодари, че съм приел поканата му да присъствам на конгреса на Християнсоциалния съюз (ХСС), който се провежда в Аугсбург (Германия)", написа още в социалната мрежа Борисов.

 

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени