Лидерът на ГЕРБ към премиера на Бавария: България ще бъде принудена да тегли по 15 млрд. дълг на година

Дефицитът ни достига 7%, пише в профила си във Facebook Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и премиерът на Бавария Маркус Зьодер
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов и премиерът на Бавария Маркус Зьодер

 Продължават срещите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Германия, където той участва конгреса на Християнсоциалния съюз.

 

"Запознах премиера на Бавария и лидер на Християнсоциалния съюз (ХСС) Маркус Зьодер с политическата ситуация в България и усилията на ГЕРБ-СДС да състави стабилно правителство, което да изведе страната ни от множеството кризи, в които се намира. Информирах го, че още в първите дни на Народното събрание предложихме мерки, насочени изцяло към хората и бизнеса. Мерки, които биха ни извели от кризите, които предизвика управлението на "Продължаваме промяната", написа лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във фейсбук.

 

"Дефицитът ни достига 7%, а следващите няколко години ще бъдем принудени да теглим по 15 млрд. дълг", посочи още Борисов.


"Маркус Зьодер изрази надежда в България да се сформира стабилно правителство, което да даде сигурност на гражданите. Премиерът на Бавария благодари, че съм приел поканата му да присъствам на конгреса на Християнсоциалния съюз (ХСС), който се провежда в Аугсбург (Германия)", написа още в социалната мрежа Борисов.

 

Още от "Политика"

Мария Габриел на аудиенция при Н.В. крал Абдула II, крал на Хашемитско кралство Йордания

Акцент на дискусията бяха подобряването на търговско-икономическото сътрудничество, новите технологии и иновациите, сътрудничеството в сферата на отбраната и др.

Прочетете повече прочетете повече

Ген. Попов за забавената помощ за Украйна: На закрито заседание на Комисията по отбрана да се види кой не си е свършил р

Има вероятност при пристигане на новите F-16 България да няма готова инфраструктура за тях. Ще изпаднем в неловко или тежко положение, предупреди той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени