Лидерът на ГЕРБ: Няма да си дам имунитета, поискаха го, за да няма правителство (ВИДЕО)

В момента, в който ние приехме закона, в който има контрол над главния прокурор, изведнъж се развижиха със страшна сила, добави той

Бойко Борисов
Бойко Борисов Източник: БГНЕС

Бойко Борисов няма да даде доброволно имунитета си. Това заяви лидерът на ГЕРБ в кулоарите на парламента. "Две години бях без имунитет. Сега категорично няма да го дам, защото трябва да си сляп, за да не виждаш какво се случва в момента", пояси Борисов.

 

"Бих започнал от вчера защо – дали службите и министър Демерджиев вчера разбраха за мъртвите души, или за изтичането на секретна информация. Защо вчера? За да няма правителство", коментира той.

 

"Казал съм от първи ден - говорихме за три месеца, за половин година, с повече партии. Днес ще се видим пак с ПП и ДБ, защото хаосът в държавата вече е голям. Съдебната реформа си има цена, от 2009 г. съдебна реформа няма. В момента, в който ние приехме закона, в който има контрол над главния прокурор, изведнъж се развижиха със страшна сила. Трябва да сте слепи, за да не го виждате. Атакуваха партията на промяната, за да блокират всякакви разговори", изтъкна бившият премиер. 

"Не съм имал, нямам и няма да имам никакъв имот в Испания. Какво повече да кажа? Аз Ивайла Бакалова не съм я виждал от десетилетия, какво да ви отговоря на този въпрос", каза Борисов по повод излязлата информация, че нейното име е замесено по казуса "Барселонагейт".

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени