Лидерът на ГЕРБ от трибуната на НС: Информацията, която министър Демерджиев изнесе за нас като коалиция е шокираща

Да се вземем в ръце и да направим правителство, призова отново Бойко Борисов

Бойко Борисов в НС
Бойко Борисов в НС Източник: БГНЕС

"Информацията, която министър Демерджиев изнесе за нас като коалиция е шокираща. Нека не убиваме днешния ден, а да се захванем с избирането на комисии. Да се вземем в ръце и да направим правителство и да започнем да носим отговорност", каза лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

 

Да се вземем в ръце, да направим правителство и да си носим отговорност, които и да го направят. И тук ще стоят други министри. За това апелира от парламентарната трибуна по време на блиц контрола в пленарната зала лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той благодари на служебните вицепремиери, че са дошли в Народното събрание и отговорят на депутатски въпроси.

 

Днес можеше да има тук министри, излъчени от този парламент, продължи Борисов, като се аргументира с това, че политическите  сили трябва да носят отговорност за еврофондове, за границите ни и др. Ние си "тупаме парламентарно време", ще изберем едни комисии проформа без председател и ще се видим чак другата сряда, коментира Борисов.

 

А иначе, по думите му,  с голям апломб депутатите задавали на служебните министри въпроси, тук трябва да са други министри, изтъкна лидерът на ГЕРБ. 

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени