Лидерът на ГЕРБ след първия разпит днес: Благодаря на хората, че дойдоха да покажат съпричастност (ВИДЕО)

Адвокатът на Борисов - Менко Менков, обясни, че двамата ще отидат и на другия разпит - във Върховна касационна прокуратура, за който лидерът на ГЕРБ е призован днес

Бойко Борисов и адвокат Менко Менков
Бойко Борисов и адвокат Менко Менков Източник: Скрийншот/Facebook

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов напусна сградата на СГП, където беше на разпит по казуса "Барселонагейт".

 

"Благодаря на хората, че дойдоха да покажат съпричастност", обърна се към десетките симпатизанти,  членове на ГЕРБ и депутати от ПГ на партията, който дойдоха да го подкрепят. 

 

След това той се обърна към дошлите пред прокуратурата народни представители от партията с кратко указание: "Отивайте в парламента да вършите работа!".

 

Адвокатът на Борисов - Менко Менков, обясни, че двамата ще отидат и на другия разпит - във Върховна касационна прокуратура, за който лидерът на ГЕРБ е призован днес. Той по сигнал на гражданско сдружение, съдържащ твърдения за корупция и злоупотреба. 

Менков обясни, че Борисов е бил разпитван като свидетел. "Няма нищо притеснително. Нека да си свършат коректно работата. Въпросите бяха същите като тези от преди две години, когатое разпитван. Няма нищо ново. Някаква рутинна процедура”, подчерта юристът.

 

 

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени