Лидерът на ХДС Армин Лашет към председателя на ГЕРБ Бойко Борисов: Ще се радвам да победите на изборите и да продължите да градите бъдещето на България

Бойко Борисов винаги е имал конструктивна роля в Брюксел, заявява Лашет

Армин Лашет
Армин Лашет Източник: Wikimedia Commons

"Бойко Борисов винаги е имал конструктивна роля в Брюксел. Това бе показано по впечатляващ начин по време Българското председателство на Съвета на ЕС през първата половина на 2018 г. България ръководеше всички 27 държави-членки и направи Европа по-силна", заяви лидерът на Християндемократическата партия Армин Лашет в своето видеообръщение към Бойко Борисов, с което му пожелава успех на парламентарните избори на 4 април.


"И до ден днешен България се числи  към държавите, които са проевропейски, които ясно заявяват посветеността си на Европа. Точно тази принадлежност прави България по-силна и във вътрешно политически план", отбеляза Лашет и изрази надежда, че съвместната работа по развиването на европейската идея ще продължи и занапред.


"Ще се радвам да постигнете успех на тези избори и да продължите да градите бъдещето на България и занапред с Бойко Борисов министър-председател", подчерта лидерът на ХДС.

 

 

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени