Любимецът на Нинова Евгений Белий: Иван Гранитски е ренегат и с подигравателно отношение към социалистическия период!

Иван Гранитски бе секретар на ГК на БКП по идеологическите въпроси и отговаряше за отделите "Пропаганда и агитация", "Култура и изкуство" и "Институт за пропаганда на марксизма-ленинизма", казва Белий

Евгений Белий
Евгений Белий Източник: БСТВ

Председателят на Районния съвет на БСП в Красна поляна Евгений Белий направил снощи  анализ на изборните резултати по време на заседанието на Районния съвет на БСП. "Водачите на листи, които Националният съвет одобри на подпис бяха определени без никакъв диалог с местните структури. Самите водачи останаха непознати в районите,където бяха определени да водят и не се приеха безрезервно от хората по места", пише в доклада си Евгений Белий,  цитиран  от сайта "Червен ефир". По думите му по същия начин са били определени и местата на кандидатите от гражданската квота и коалиционните партньори.

 

"Особено неподходящ избор беше направен в 25 МИР с кандидатурата на неадекватения в публичното си поведение Иван Гранитски, уж безпартиен. Но някои хора помнят, че той бе секретар на ГК на БКП по идеологическите въпроси и отговаряше за отделите "Пропаганда и агитация", "Култура и изкуство" и "Институт за пропаганда на марксизма-ленинизма", казва в доклада си районният председател на БСП Красна поляна.

 

"Ето този ренегат напусна БСП след промените и се обяви за непартиен човек. Нещо повече, във воденото от него предаване в БСТВ се прояви с подигравателно отношение към социалистическия период от развитието на България, който той определи като "тъй нареченият социализъм". Този социализъм, който той пропагандираше, за който той агитираше и ръководеше на Софийско равнище", продължава още Белий.

 

По думите му през 2014 г. Иван Гранитски е работил за избирането на представителя на ГЕРБ ген. Стоян Тонев в Народното събрание. Евгений Белий цитира и интервю на Гранитски, в което той казва, че най-добрия вариант за България е програмно правителство. "Май позицията му кореспондира с тази на Борисов в следизборната нощ!", категоричен е районният председател на БСП-Красна поляна.

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени