Маноил Манев след изявлението на Нинова, че ще внесат решение за сваляне имунитета на Борисов: Бутонът Enter на Гешев работи

Според него тя е променила поведението си спрямо ГЕРБ-СДС, защото има доказателства за извършени от нея действия

Маноил Манев, ГЕРБ
Маноил Манев, ГЕРБ Източник: Zonanews

Бутонът Enter на Гешев работи. Това каза Маноил Манев от парламентарната група на ГЕРБ-СДС във връзка с изявлението на Корнелия Нинова, че ще внесат решение за сваляне на имунитета на Бойко Борисов. "Не ви ли прави впечатление, че през последните седмици някои хора почнаха да играят двойни роли - примерно на секретарки на Гешев. Нинова играе ролята на асистентка на Гешев. Днес това, което направи тя и малката ѝ парламентарна група, да съберат медии, за да четат документи", категоричен бе той.

 

Манев каза, че с документите вече са се запознали Тошко Йорданов, Гроздан Караджов, Владислав Панев, Корнелия Нинова и Георги Свиленски. "Пуснали са документ до председателя на НС, той им е разрешил. Те са се качили горе, без да правят нейните циркове. "Нинова е изключително добра актриса", каза още той.

 

Според него тя е променила поведението си спрямо ГЕРБ-СДС, защото има доказателства за извършени от нея действия. Според Манев големият въпрос около Нинова е свързан именно с това дали страната ни е продавала или изнасяла оръжия за Украйна в началната фаза на войната.

 

"Искам да обърнем внимание към някои народни представители в последните седмици. Имаше ли причини всичко това да се случи - да участват в преговори с нас, да разговарят с нас, а изведнъж да минат в друга позиция и да се включват по сигнали на Прокуратурата и лично на Гешев. Има ли съмнения за сили, които ги държат - записи на лица, свързани с големия въпрос за Нинова дали са продавани, или не оръжия. Някой комуникирал ли си е с военно-промишления комплекс. Ако искат, нека да излязат и да ни отговорят", заяви Манев.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени