Менда Стоянова след разпита в ГДНП: Това е PR на вътрешния министър

Вие сте тук, защото някой ви се е обадил, каза тя

Менда Стоянова
Менда Стоянова Източник: БТА

Разпитаха Менда Стоянова в ГД "Национална полиция". Тя обясни, че е повикана по сигнал на БОЕЦ, по който вече е дала обяснения пред Прокуратурата. "В този сигнал съм цитирана, че съм внесла законодателни промени, които са облагодетелствали Васил Божков. Това е абсолютна лъжа", добави Стоянова.

 

Стоянова определи разпита си като пиар акция на Бойко Рашков. "БОЕЦ могат да си твърдят всичко, всеки един може да напише някакъв сигнал и да упомене името на този или онзи. И службите започват да се занимават с това. Този въпрос съм го изяснила миналата година пред Прокуратурата. Сега отново МВР го повдига. Институция връз институция. Пиар върху пиар", обясни още тя.

 

И се обърна към журналистите пред ГДНП: "Вие сте тук, защото някой ви се е обадил. Да търсите или да реализирате пиара на министъра на вътрешните работи", цитирана от NOVA. 

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени