Михаил Константинов: Ако не беше международната обстановка, вече да сме отишли на избори

Константинов очаква по въпроса за Северна Македония да бъде извършено национално предателство

Проф. Михаил Константинов
Проф. Михаил Константинов Източник: Zonanews

"Ако не беше международната обстановка, вече да сме отишли на избори. Докато не се реши въпросът с Украйна, правителството ще се задържи", прогнозира проф. Михаил Константинов в "Тази сутрин" по bTV.

 

Според него в коалицията има много големи различния, за да продължи да съществува, но е категоричен, че няма да има избори.

 

По думите му най-голям проблем пред правителството е Северна Македония - "ключов въпрос за България". Констатнинов очаква "там да бъде извършено национално предателство".

 

Що се отнася до коалиционното споразумение за парите за пътищата, Константинов го определи като "малоумно".

 

БСП е загубило 150 000 гласоподаватели от въвеждането на машинния вот и е естествено да иска връщането на хартиените бюлетини, каза Константинов.

 

По думите му машинният вот е виновен за спадане на изборната активност. Има място за партия на Стефан Янев в политическия живот при предсрочни избори и той ще вземе гласове и от дясно и от ляво, прогнозира Константинов.

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

ЦИК предложи на президента Румен Радев да насрочи нов избор за общински съветници в община Хасково

На 8 април ВАС остави в сила решението на Административен съд – Хасково, с което обяви за недействителен избора на общинските съветници в община Хасково

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени