Михаил Миков: Никой не може да направи толкова лошо на БСП, колкото тя направи за себе си с участието си в дясно управление

Може ли БСП да изпълнява социалната си роля в ситуация на инфлация, пита той

Михаил Миков
Михаил Миков Източник: Zonanews

"Абсурдно е председателят на парламента, който отговаря за всичко, което се случва в тази сграда, да не знае за поставените решетки. Самата позиция "не знам" е странна".

 

Това коментира бившият председател на Народното събрание Михаил Миков в студиото на "Здравей, България" по NOVA. "Не бива по никакъв начин да започват такива проби. След тези врати, може би, сигурно ще сложат метални капаци на прозорците на първия етаж. Това е абсурд.

 

Има достатъчно предприети мерки за сигурност през годините", подчерта той. Миков обясни, че докато е бил председател на Народното събрание препоръки за поставянето на решетки не е имало.

 

"Парламентът е парламент, за да решава въпросите си сам, а не да взима безумни решения по предложения, които изнервят хората", е неговото мнение. В основата на решението за поставяне на решетките той посочи, че стои "глупост, незнание, некомпетентност".

 

"Сигурно, ако работят в бетонен бункер, няма да има никакви проблеми с охраната", коментира още Миков. Според него Народното събрание от януари досега е свършило "едно голямо нищо".

 

Определи законодателния дневен ред като изключително слаб. "Как се прави промяна без законодателство", попита той.

 

"Никой не може да направи толкова лошо на БСП, колкото тя направи за себе си. Самото ѝ участие в дясно управление и мерките, които не решават никакви проблеми на гражданите са причините БСП да е на 5-то място в социологическите проучвания.

 

Може ли БСП да изпълнява социалната си роля в ситуация на инфлация? В такава ситуация неравенствата само се задълбочават. Защо не се вкараха подоходни критерий за антикризисните мерки? На БСП отиваше да е първа за това.

 

Големият въпрос са вътрешните раздори и гоненията в БСП. Наблюдава се кадрово обезпечаване от страна на Нинова", завърши Миков.

 

 

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени