Михал Камбарев от ПП: Търсим 12 депутати, ще се намерят

Според него битката за "Капитан Андреево" била сред причините за кризата

Михал Камбарев, ПП
Михал Камбарев, ПП Източник: Zonanews

"Продължаваме да търсим 12 депутати, които да ни подкрепят, оптимистично настроен съм, че ще се намерят. Това не е работа само на премиера, към момента разговаряме само с "Има такъв народ", заяви пред БНТ Михал Камбарев от "Продължаваме промяната", който е и председател на антикорупционната комисия в парламента.

 

По думите му се търсели хора, които са влезли във властта, "за да направят държавата по-добра". "Ситуацията в групата е оптимистична. Правителство на малцинството може да работи, но ако се намерят тези 12 човека става правителство на мнозинството. При "Възраждане" не съм ходил", допълни Михал Камбарев.

 

Според него битката за "Капитан Андреево" била сред причините за кризата, а кандидатурата на Бойко Рашков за КПКОНПИ била изключително добра.

 

"Ако намерим достатъчно гласове за бюджета означава, че имаме мнозинство и за останалите реформи. Във вторник ще бъде свикана антикорупционна комисия на която да стартираме процеса по избор на нов председател на КПКОНПИ. Смятам, че ще получим подкрепа", заяви Михал Камбарев.

 

"Не смятам, че Кирил Петков и Асен Василев са проблем. Не сме тръгнали на избори, на България в момента не са ѝ нужни нови избори", каза още той.

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени