Министърката с дантелките: Депутатите работят два дни и половина, губят ми времето, ще се изпитваме

Аз лично очаквам с нетърпение да разпуснат Народното събрание, добави тя

Виолета Комитова - повелителката на дантелките
Виолета Комитова - повелителката на дантелките Източник: Колаж/Zonanews

Служебният регионален министър Виолета Комитова, известна основно с афинитета си към дантелки и лъскави бодита, изказа възмущението си от работното време на народните представители. Според нея те работели седмично по два дни и половина, а взимали сериозни заплати. "Народното събрание от сряда до петък изпитва служебните министри. По 10, 15, 20 въпроса имам всеки път и даже се ядосвам, че вече аз трябва да започна да ги изпитвам", гневно се закани тя. 

 

"Какво се получава - в сряда, четвъртък и петък сме в комисии в Народното събрание и работим само два дни нашата работа - понеделник и вторник, а имаме хиляди граждани, кметове, ВиК сектор, които чакат решаване на проблеми, в момента се задъхваме", продължи на високи обороти иначе ленивата министърка. И продължи: "Аз лично очаквам с нетърпение да разпуснат Народното събрание. Страхотно съм възмутена от тяхното работно време, 40 години стаж имам, а не съм виждала такава работа". 

 

Изказването й предизвика бурния смях на журналистите, а тя ги покани да ходят отново на пресконференции в регионалното министерство, "за да се посмеем заедно".

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени