Министрите на "Има такъв народ" напуснаха заседанието на Министерския съвет

Вицепремиерът Караджов, външият Генчовска и спортният Радостин Василев са излезли заедно и са тръгнали към парламента, енергийният Николов не е присъствал

Министерски съвет
Министерски съвет Източник: Zonanews

Министрите на "Има такъв народ" напуснаха заседанието на Министерския съвет заради напрежение около актуализацията на бюджета. Вероятно става дума за искане на повече пари от министерстватата на външните работи и от регионалното. Караджов заяви преди ден, че правителството може да падне, ако не построи автомагистралите "Хемус" и "Струма".

 

Депутатът от ИТН Станислав Балабанов пък предупреди, че общо 3 млрд. липсват от бюдежта. Според него няма да има и стотинка за пенсионерите по начина, по който са походили сега към пенсиите.

 

Вицепремиерът Караджов и спортният Радостин Василев са излезли заедно с Генчовска.  Според информацията на БНТ са се отправили към парламента. Енергийният министър Александър Николов не е присъствал на днешното заседание на МС.

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени