Младен Маринов към служебното правителство: Призовавам ги да помогнат на бедстващите хора от село Губеш

Вчера там е преминало торнадо, което отнесе покривите на много къщи

Младен Маринов в Годеч
Младен Маринов в Годеч Източник: ПП ГЕРБ

Бившият вътрешен министър и депутат от ГЕРБ Младен Маринов призова служебното правителство да се погрижи за бедстващите хора в софийското село Губеш. В пост в своя профил във Фейсбук Маринов съобщи, че се е срещнал с кмета на Годеч Радослав Асенов и са били заедно в пострадалото село. Вчера там е преминало торнадо, което отнесе покривите на много къщи, а някои са сериозно пострадали.

Ето целия пост на бившият вътрешен министър:

По-рано днес разговарях с кмета на община Годеч Радослав Асенов, който бе на мястото на природното бедствие. Жителите на село Губеш са в сериозна бедствена ситуация.
Като избран за народен представител в 46-то Народно събрание от Софийска област и от хората в Губеш, призовавам служебното правителство спешно да предприеме адекватни мерки и да окаже необходимата подкрепа на жителите на Губеш и на община Годеч за справяне с бедствената ситуация!

 

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени