Младежи и депутати от ГЕРБ пред дома на Борисов, бранят го от разпопения Дионисий и метежници (ВИДЕО)

Повечето бяха облечени с тениски с лика на лидера на ГЕРБ

Георг Георгиев и МГЕРБ
Георг Георгиев и МГЕРБ Източник: Facebook

Симпатизанти, членове и депутати от ГЕРБ се събраха пред дома на премиера в оставка Бойко Борисов в Банкя, за да отвърнат на готвена провокация срещу него. Те се обявиха категорично против поредния опит за разпъване на черни чували пред дома на Борисов, където живеят дъщеря му и внучетата. Повечето бяха облечени с тениски с лика на лидера на ГЕРБ.

 

"Тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на обичайните заподозрени в Банкя. В хода на деня разбрахме, че тече подготовка за поредна гнусна и безбожна провокация от страна на обичайните заподозрени – разпопения поп, една бивша премиерка, кандидат за президент на една от опозиционните партии. Хора, които са известни със своето грозно и дръзко поведение. Хора, които освен да идват пред домовете на хората, да ги тероризират и тормозят, друго не правят. Тези същите хора трябва да знаят, че дори в ден като днешния – ден за смирение, в който всички трябва да сме със семействата си, вгледани към себе си и духовното, ние се организирахме много бързо", заяви лидерът на МГЕРБ и народенпредставител от ГЕРБ Георг Георгиев във видео, разпространено във Фейсбук.

 

"Достатъчно експедитивни сме, за да покажем, че няма да продължим да се допуска този терор. Няма да продължи издевателството над хора, техните семейства и деца. Една година вече стига. Една година ги търпяхме, една година бяхме толерантни, една година показвахме онова възпитание, което приляга на хора, управляващи, хора, които съзнават какво означава отговорност. От днес нататък същите тези трябва да знаят и да си дават сметка, че всеки път, в който тръгнат да тероризират, ще се сблъскат с това. Тази наша ответна реакция ще се увеличава и онова, което ще срещнат срещу себе си няма да е агресия, но ще е достатъчно ясен и категоричен отговор, че няма да толерираме и нашата глава повече няма да е склонена. Напротив. Те ще срещнат едни решителни хора, подкрепяни от една правилна кауза. Кауза, която на никого не е навредила, която никога никого не е ощетила. Нека се знае, че ние зачитаме, много сме толерантни и добри, но имаме и своя предел. Прекрасни великденски празници. Отиваме си, но нека е ясно – това ще се повтори ако те тръгнат по същия начин отново към нас", каза още Георг Георгиев.

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени