Москов към Атанасов от ДБ: Трябва да си много изтрещял, за да кажеш, че номинацията на проф. Габровски е намигане към БСП

Според Москов номинацията на безспорен авторитет като Николай Габровски е възможност за всички

Петър Москов
Петър Москов Източник: Izbori.bg

Не мога да се отърва от усещането, че родните ни избраници ни се подиграват, шегуват се с нас, а ние приемаме тяхното поведение твърде сериозно. Това заяви в студиото на bTV председателят на "Консервативно обединение на десницата" д-р Петър Москов.

 

Според Москов номинацията на безспорен авторитет като Николай Габровски е възможност за всички и за номиниращите го и за тези, при които ще отиде, за да търси подкрепа за собствената си номинация да излязат от капаните, в които сами са влезли.

 

"Ако се обърна към другите юнаци от "Демократична България", които в лицето на Атанасов, казаха, че номинацията на проф. Габровски била намигане към БСП, трябва да си много изтрещял. След като си направил така, че "червеният президент" да бъде президент втори път и след като си се навел и си се хванал за парното, за да се коалираш с БСП, да обвиняваш Габровски в това, че е намигал на някого", добави той.

Още от "Политика"

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени