Мустафа Карадайъ: Иво Прокопиев осъжда всеки, когото си поиска, защото владее съдебната система (ВИДЕО)

Това са политически репресии опит за разправа с политически опонент

Брифинг на ДПС
Брифинг на ДПС

Предупредихме за закани от страна на министър Асен василев към наши колеги. Днес разбрахме, че вече е факт. Моделът е някой на някого нещо е казал. Този някой е прокси на Прокопиев. Това каза председателят на ДПС Мустафа Карадайъ на брифинг в НС по повод поредната ревизия на депутата от ДПС Делян Пеевски.

 

Казаното се довежда до знанието на Василев, който поема ангажимент и извършва неправомерни действия. В случая е ревизия на ревизии на Делян Пеевски. Ревизиите прикючиха скоро. Явно резултатът не има харесва. 

 

Това са политически репресии опит за разправа с политически опонент. Затова тези действия ще ги дадем на прокуратурата, каза Мустафа Карадайъ. 

 

Иво Прокопиев осъжда всеки, когото си поиска, защото владее съдената система. Прокуратурата не обжалва неговите оправдателни присъди. Не сме получили отговор от прокуратурата защо делата не се обжалват, добави председателят на ДПС.

 

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени