Мустафа Карадайъ: Избирателят на ДПС ще направи правилния избор за президент

Нашата кампания беше такава, че ние очертахме очаквания профил на президентската институция, посочи Карадайъ

Мустафа Карадайъ
Мустафа Карадайъ Източник: You Tube

Днес проведохме първото ни заседание на Централното ни оперативно бюро след проведените избори на 14 ноември, благодарим на гласувалите. Това каза по време на брифинг председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

 

Ние отчетохме рекордно ниската избирателна активност за България, но успоредно с това отчетохме и добрите резултати за ДПС. Бих искал специално да благодаря на всички български граждани в страната и по света, каза той.

 

Основният въпрос, който днес разгледахме днес беше какво правим на втория тур. Според оценката на Централното оперативно бюро тези избори са много важни. Нашата кампания беше такава, че ние очертахме очаквания профил на президентската институция, посочи Карадайъ.

 

Президентската институция трябва да бъде обединител на нацията. Да бъде стожер на Конституцията на Република България, лице на държавността. Да бъде глас на национално обединяващите каузи. Взехме решението, че избирателят на ДПС е много мъдър и ще направи правилният избор и ще избере президент, който най-много се доближава до очертания профил, каза още.

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени