"Мутрите" на Манолова единодушно решиха да не гласуват в подкрепа на проектокабинета

Подписът под споразумението с няс трябваше да е на Слави Трифонов, каза адвокатката на "Мултигруп" Дончева

Мая Манолова
Мая Манолова Източник: Zonanews

Взехме единодушно решение да гласуваме "против" предложения от ИТН проектокабинет. Това каза на рифинг Мая Манолова от ИБНИ. 


"Предложените кандидати за министри са семпъл състав на фона на очакванията на народа. Част от тях са откровено неприемливи. Предложена е едностранна декларация, пълна с добри пожелания и намерения. Споразумение не беше подписано. Не получихме категорични гаранции, че този кабинет не е сянка на ГЕРБ и ДПС", коментира тя. 

 

"Подхождаме с отговорност, нека решението ни не се счита за неуважение към ИТН. Просто да подкрепим някакъв кабинет, виждайки персонални минуси, няма как да стане. Който е загрижен за България след толкова години диктаторско управление, би трябвало да даде обратния пример", добави бащата на фалшивите сайтове и новини от Варна.

 

Асвокатката на групировката "Мултигруп" Дончева допълни, че разбира желанието на Слави всичко да се прави наопаки в политиката. "Но не се прави така. Подписът на споразумението трябваше да е негов", каза тя.

Дончева се появи по чехли и пижама в НС
Дончева се появи по чехли и пижама в НС Източник: Facebook



Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени