Наглост без край: "Промяната" предлагат отново проваления Кирил Петков за премиер

Това съобщи временно изпълняващият длъжността председател на НС Мирослав Иванов

Мирослав Иванов
Мирослав Иванов Източник: Zonanews

"Продължаваме промяната" отново ще предложи Кирил Петков за премиер на проектокабинета си в новия мандат в рамките на настоящото Народно събрание. Това абсурдно твърдение заяви по bTV временно изпълняващият длъжността председател на НС Мирослав Иванов - също крайно оскандален и унижен от изгората си Лена Бориславова младеж. 

 

Той подчерта, че неговата партия ще опита да сформира ново правителство след връчване на мандата от президента Румен Радев.

 

"Вярваме, че г-н Петков беше изключително активен премиер, който беше казал, че няма да прави компромиси със своите принципи. Той спази тези свои заявки", каза Иванов. Разбира се, от устата на годеника на Бориславова не чухме и дума за безпрецедентната от над две десетилетия стопанска и финансова криза, в която правителството на Кирил Петков вкара страната. 

 

Мирослав Иванов не каза и дума за двуцифрената инфлация, която е ужасен бич, който българите бяха забравили за последните 12-13 години. Той не изрази мнение за пълния провал на Кирил Петков във външната политика, в сферата на политиката на сигурността. Дума не чухме от Мирослав Иванов за това, че правителството на Кирил Петков възстанови най-мракобесните назначения в сектор "Сигурност", които пък дадоха нов живот на забравени репресивни парктики срещу политическите противници.

 

Затова пък той коментира "промененото отношение" на Румен Радев към управляващите в последните месеци - същият Радев, когото те преди осем месеца страстно подкрепиха за втори мандат.

 

"Защо г-н Радев не признае и успехите на правителството?! Давам няколко примера - цените на тока за гражданите не се повишиха, въпреки че съставът на КЕВР беше обявил, че ще има увеличение от 20-30%. След като сменихме състава на КЕВР, това не се случи", коментира той.

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени