Никола Николов: Гониха ни, изчегъртваха ни, издържахме. Време е да направим България стабилна отново

Беззаконие, обявено за "незаконен и неграмотен арест" от независимия български съд

Никола Николов
Никола Николов Източник: Zonanews

Никола Николов

Фейсбук


Преди точно една година онези, които се нарекоха "Промяна", незаконно арестуваха Бойко Борисов, лидерът на най-голямата партия в България.


 "Промяната" дойде със закани за чегъртане, за полицейски репресии на "бивши хора". Кирил Петков поръча политическата саморазправа с опонента си-от страх, че не може да надделее с аргументи. А Бойко Рашков изпълни поръчката, връщайки българите към най-мракобесните времена, които са създали и отгледали самия него.


Те посегнаха към демокрацията в България. Но хората не останаха безучастни-протестите в подкрепа на Борисов и срещу беззаконието белязаха следващите дни.


Беззаконие, обявено за "незаконен и неграмотен арест" от независимия български съд. Беззаконие, наказано и от българските граждани на последните предсрочни избори.


Днес, ние сме по-единни отвсякога, с експертен потенциал, подкрепата на хората и воля да изведем България от кризите. Гониха ни, изчегъртваха ни, издържахме. Сега е време да направим България стабилна отново!

 

Още от "Политика"

Евродепутатите от ГЕРБ изпращат предложения относно готвените промени в защита на българското розово масло

Измененията в регламента, инициирани от Европейската комисия, предвиждат етеричните масла да бъдат класифицирани като потенциално опасни въз основа на съдържащи се в тях елементи

Прочетете повече прочетете повече

Андрей Новаков пред CNN-Румъния: България е на път да загуби поне половината от парите по Плана за възстановяване и усто

Политическата нестабилност и поредицата от избори са причината до България до този момент да са достигнали плащания в размер на едва 42 млн. лв., добави той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени