Никола Николов: Гониха ни, изчегъртваха ни, издържахме. Време е да направим България стабилна отново

Беззаконие, обявено за "незаконен и неграмотен арест" от независимия български съд

Никола Николов
Никола Николов Източник: Zonanews

Никола Николов

Фейсбук


Преди точно една година онези, които се нарекоха "Промяна", незаконно арестуваха Бойко Борисов, лидерът на най-голямата партия в България.


 "Промяната" дойде със закани за чегъртане, за полицейски репресии на "бивши хора". Кирил Петков поръча политическата саморазправа с опонента си-от страх, че не може да надделее с аргументи. А Бойко Рашков изпълни поръчката, връщайки българите към най-мракобесните времена, които са създали и отгледали самия него.


Те посегнаха към демокрацията в България. Но хората не останаха безучастни-протестите в подкрепа на Борисов и срещу беззаконието белязаха следващите дни.


Беззаконие, обявено за "незаконен и неграмотен арест" от независимия български съд. Беззаконие, наказано и от българските граждани на последните предсрочни избори.


Днес, ние сме по-единни отвсякога, с експертен потенциал, подкрепата на хората и воля да изведем България от кризите. Гониха ни, изчегъртваха ни, издържахме. Сега е време да направим България стабилна отново!

 

Още от "Политика"

Комунистическият следовател Бойко Рашков нападна още един журналист, млати оператора и него с чадър (ВИДЕО)

Преди това Рашков счупи телефона на колегата Николай Караколев преди комисията, на която депутатите трябваше да го изслушат за връзките му с контрабандистите Марин и Стефан Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Неизбежният Караколев: Побойко Рашков ми счупи телефона след въпрос за пачки, часовници и контрабандистите Димитрови (ВИ

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков бе разпитан в комисия в Народното събрание за участието му в контрабандни канали в Митниците и близките му отношения със Стефан и Марин Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени