Николай Хаджигенов: Кандидатът за правосъден министър прави дебилни коментари, а този на МВР ни кара да бягаме с писъци

Петър Илиев е член на пловдивската масонска ложа, където членуват половината библиотекари и Цацаров

Николай Хаджигенов
Николай Хаджигенов

Имаме общо решение да гласуваме заедно. Утре следобяд ще вземем решение как да гласуваме и ще го обявим. Това каза по БНР Николай Хаджигенов от ИБНИ. "ИТН водят разговори с БСП,с нас-не. На нас ни пускат филмчета", коментира още тй.

Като погледнем кандидата за МВР, бягаме с писъци оттам. Предложението за правосъдното министерство е толкова потресаващо. Не ги познавам и двамата, с Иво Атанасов сме разменили няколко думи, а другият не знам кой е, заяви народният представител от ИБНИ.

Петър Илиев е член на пловдивската масонска ложа, където членуват половината библиотекари и Цацаров - не вярвам в съвпадения. Също толкова потресаващ като правосъдния. Тошко обвини Асен Василев в плагиатство, а вицепремиерът им е изкопирал 80 страници, възмути се Хаджигенов.

 

Според него Иво Атанасов "очевидно няма никаква идея от Истанбулската конвенция. Коментарите му са потресаващи, отделен въпрос е, че там няма кърмене, раждане, а се касае за домашното насилие. Това е най-дебилният коментар по отношение на Истанбулската конвенция, каза още зам-председателят на ПГ на ИБНИ.

 

На калпав сценарист медиите са му виновни. ИТН и Корнелия ни плашат - Борисов е политически труп, това е ясно на всички. Затова упреквам механизма, защото ако стигнем до личностите, трябва да закриваме. Ако следват моя вариант, правителството може да издържи повече от 1 година. 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени