Нинова: Отдавна знаехме за зависимостите на Елена Йончева от ДПС

Ваня Григорова излъга 4 пъти за много кратко време, добави председателят на БСП

Корнелия Нинова
Корнелия Нинова Източник: БСП

"Внесохме 10 000 подписа в ЦИК за участие за участие в европейските и предсрочните парламентарни избори. Тръгваме с амбиции да печелим доверие на хората, защото сме доказаната единствена алтернатива”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова. "Правим и голямо ляво обединение, такива които искаме истинската промяна най-накрая да стане", подчерта още Нинова.

 

Относно това, че ДПС е номинирала Елена Йончева за евродепутат от тяхната листа Нинова коментира, че "рано или късно зависимостите лъсват".

 

"Ние знаехме много по-рано от вчерашния ден, когато вие научихте за тези зависимости, така че това дава обяснения за прекратените ни отношения с Елена Йончева много отдавна", заяви лидерът на БСП, след което обясни, че е само изненадана от помпозното обявление, че Йончева ще бъде част от листата на ДПС, а не от самия факт, че ще се бори за място в ЕП от квотата на Движението.

 

Елена Йончева
Елена Йончева Източник: БСП

Нинова бе категорична, че не вижда сериозен конкурент в лицето на Ваня Григорова. "Ваня Григорова излъга 4 пъти за много кратко време. Първо излъга избирателите си като направи сглобка с ГЕРБ в Общината. Излъга работниците, като първо си повиши своята заплата, а не техните. Излъга левицата на Първанов, Петков, те вече не са ѝ нужни и се отърва от тях. Излъга структурите на София", смята Корнелия Нинова.

 

Ваня Григорова
Ваня Григорова Източник: Facebook

Припомняме, че Ваня Григорова ще се яви като кандидат-депутат от тройна коалация под името "Солидарна България" в която влизат "Изправи се, България на Мая Манолова, ПП "Българската левица" и "Обединена социалдемокрация". Григорова, която стана общински съветник с БСП обяви, че Столична община е твърде малък терен за политика, там голяма част от задълженията са чиновнически.

 

Още от "Политика"

Бойко Борисов: България и САЩ са стратегически партньори и нашите две страни ще продължат да работят съвместно по всички

Запознах колегите с всички решения на българския парламент в сферата на отбраната и енергетиката, които бяха приети през последните 9 месеца, пише още лидерът на ГЕРБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени