Нинова с култовата си реплика към Пеевски и Петков: Излезте и се разберете като мъже!

Двамата си размениха остри реплики в пленарната зала

Корнелия Нинова, БСП
Корнелия Нинова, БСП Източник: Zonanews

Председателят на БСП Корнелия Нинова призова председателя на ПГ на ДПС Делян Пеевски и Кирил Петков от ПП да се разберат и то не в пленарната зала.

 

По-рано от ПП излязоха с официална позиция, в която осъждат "остро безпочвените критики на г-н Пеевски към премиера акад. Николай Денков, както и неговата грешна самопреценка за ролята му в държавата". Пеевски пък отговори, че Денков не се справя и трябвало "батковците му Кирил Петков и Асен Василев да го пазят".

 

Пеевски и Кирил Петков седят на първия ред в пленарната зала на парламента като ги делят само няколко места. Очевидно спорът им е продължил и в залата, защото Нинова поиска 15 минути почивка и прекъсване на заседанието и отсече, че е чула такива грозни думи, каквито не бива да се чуват в НС.

 

"Напрежението ще ескалира. През цялото време повтаряме, че се събрахте, за да разпределяте порциите. Преди малко се размениха такива думи между Пеевски и Кирил Петков и добре, че не ги чу българският народ", коментира тя.

 

Пеевски я репликира от място и тя го призова: "Не викай на мен, г-н Пеевски, излезте навън и се разберете като мъже с Кирил Петков".

 

"За да се спре това извиване на ръце, излезете, разберете се като мъже и спрете да тормозите българския народ само заради собствените си интереси", настоя Нинова.

Още от "Политика"

Общинските съветници от ПП-ДБ-СС в столицата искат кметът Терзиев да забрани честването на руския Ден на защитниците на

България е една от държавите най-обилно "обгрижвана от Руската пета колона, чиито пипала са плъзнали във всички сфери на нашия обществен и политически живот

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени