Нови 4-ма депутати от "Продължаваме промяната" напускат парламента

Специалистът по криптовалути Велико Минков обяви още в началото на седмицата, че се връща в Русе, откъдето е избран

Четиримата депутати от ПП, които напускат НС
Четиримата депутати от ПП, които напускат НС Източник: Дневник

Нова 4-ма депутати от "Продължаваме промяната" напускат парламента, стана известно от извънредна точка в дневния ред на Народното събрание, обявена от председателя Никола Минчев. По непотвърдена информация трима от тях отиват в изпълнителната власт, а четвъртият написа преди дни във "Фейсбук", че ще развива местните структури на "Продължаваме промяната" в Русе.


Става дума за депутатите Радостина Ценова, Иван Христанов, Христо Даскалов, Велико Минков. Ценова, Христанов и Даскалов отиват в изпълнителната власта, а специалистът по криптовалути Велико Минков обяви още в началото на седмицата, че се връща в Русе, откъдето е избран, за да работи по местната структура на ПП.

 

На 13 декември Велико Минков написа в социалната мрежа, че иска да напусне парламента, защото за него е "по-важно като екип парламентарната група да бъде съставена от по-разнообразни по експертиза и опит членове и ако на мое място може да бъде човек, който ще върши работата отговорно и качествено поне колкото мен - тогава с радост бих отстъпил".

Още от "Политика"

Проф. Костадин Ангелов: Много скоро грешката с избора на шеф на НЗОК от ПП-ДБ може да бъде поправена

В хода на дебата относно избора на нов подуправител за Здравната каса председателят на парламентарната здравна комисия обясни колко неподготвен е сегашният шеф на НЗОК от ПП-ДБ

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени