Партията на Слави Трифонов обезглавена в Бургас - лидерът й хвърлил оставка

Личното му обяснение е, че се оттеглил от политиката по лични и здравословни причини

Тодор Иванов
Тодор Иванов

Дни преди официалния старт на предизборната кампания партията на Слави Трифонов остана без лидер в Бургас. Тодор Иванов изненадващо е хвърлил оставка, съобщава Флагман. Досегашният областен координатор е подал заявлението си за напускане преди няколко дни. В него той е изтъкнал лични причини за оттеглянето си, а все още не е ясно кой ще го замести. 

Репортер на Флагман е потърсил Тодор Иванов, който е обяснил, че си е направил самоотвод веднага след номинациите за депутатската листа. "За момента съм се оттеглил от политиката по лични и здравословни причини. Нямам представа кой ще води листата на "Има такъв народ" в Бургас. Това е в правомощията на Изпълнителния съвет", лаконичен е Иванов.

 

Лидерът на партията Слави Трифонов обяви в своята Фейсбук страница, че в 19 часа днес на живо по телевизия "7/8" ще съобщи нещо много важно. Очаква се именно тогава да разберем кои ще поведат листите на "Има такъв народ" за парламентарните избори. За Бургас най-спряганото име за водач е на сценариста Ивайло Вълчев, който е син на почетния гражданин тук Ваньо Вълчев. 

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени