Партията на Васил Божков се учреди онлайн, щяла да слага край на прехода

За председател на партията е избран Борил Соколов. До 2017 г. е бил маркетинг директор на "Еврофутбол". Мая Манолова отново показа, че не е приятел на истината, докато отричаше за пореден път в bTV, че не била взимала пари от Божков

Антон Тодоров

Учредителното събрание на партията на укриващият се в Дубай бизнесмен и бивш хазартен бос Васил Божков “Гражданска платформа Българско лято” се е провело онлайн.

“Поради извънредната епидемична обстановка в страната и действащата забрана за провеждане на масови мероприятия, събранието бе първото по рода си, проведено изцяло онлайн”, съобщиха от партията. На виртуалното събрание са участвали над 900 членове на партията, а присъствието на всеки един ще бъде потвърдено с нотариална заверка на гласуваните документи. Васил Божков се включил с жива връзка на събитието и заявил: “Време е да приключим прехода. И заедно да отворим нова страница". За председател на партията е избран Борил Соколов. До 2017 г. е бил маркетинг директор на "Еврофутбол".

Борис Соколов, председател на партията на Васил Божков-Черепа
Борис Соколов, председател на партията на Васил Божков-Черепа
11-mayama na praznika na chereshata
Тъмна, коварна, крайно вредна и много отблъскваща персона. Чудно как изобщо някой и се връзва на глупостите и фейковете
Междувременно, днес по bTV (която уместно някои наричат Божков ТВ) за пореден път се появи лицето на задкулисието Мая Манолова, любимка на персони като братя Галеви, Ковачки, Ванко-1, Черепа и т.н. За пореден път Маяма доказа, че не е приятел на истината, докато трескаво твърдеше:
"Не съм искала финансова подкрепа от Васил Божков и не съм получавала такава". 
мая манолова е ходила при черепа за подкрепа
Васил Божков-Черепа лично разкри в собствената си СМС кореспонденция, че Манолова е била при него за "подкрепа". Каква подкрепа е тази "покрепа" - можем само да гадаем 
Истината е, че Васил Божков бързо я дезавуира преди време и разкри чрез личната си СМС кореспонденция, че Манолова е идвала при него за "подкрепа" преди местните избори 2019 г. Интересно, какво си мисли Маямата за българите - че са някакви глупави, прости същества, които лесно могат да бъдат подхлъзнати с празни приказки.
манолова - не съм търсила божков за подкрепа
Мая Манолова по bTV  днес: "Не съм искала и не съм получавала пари от Васил Божков"
Та кой е този, който няма да се сети за какво е ходила тя при най-богатия българин в навечерието на особено важните за българското задкулисие избори есента на 2019 г.? Сигурно е ходила да му разглежда ритона, с който Черепа особено се гордее. И нищо не е получила в замяна на това. Хайде де, я да видим тук корабче плува ли? 
Мая Манолова в офиса на Васил Божков-Черепа-1
Мая Манолова в офиса на Васил Божков-Черепа
14_3-popravkata vanko 1

14_2-popravkata vanko 1Мая Манолова като вносител на поправката "Ванко-1"
Аз я помня като основен  участник в съмнителни законови промени /Ванко-1/, съмнителни и много неприемливи контакти с проблемни хора (Галеви, Ковачки, Черепа и т.н.), агресивен комунистически наглец, с дълга биография на комсомолска номенклатура, завършила комсомолска школа в Москва.
9_1-desislava filipova sipe ogan i jupel vs. manolova_20150720
Адвокат Десислава Филипова описва през 2015 г. Мая Манолова като "банкова застъпничка, обслужваща гилдията на ЧСИ"
Обинявана от адвокат Десислава Филипова, която днес е в екипа й, че е човек на банките и ЧСИ-тата срещу българите. Ерго, категорично не става за портиер в кооперация дори - не може да й се има никакво доверие. Нула, зиро!

Още от "Политика"

Антон Хекимян: Цяло лято не стигна на Васил Терзиев да оправи надлеза на "България"

Само преди 1 година същият човек беше задръстил София с клишетата "Писна ли ви от задръствания" по време на предизборната си кампания, пише още общинският съветник от ГЕРБ-СДС

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени