Пеевски: Христо Иванов срамно лъже, да спре да бъде слуга на олигарсите

Очна ставка съм готов тук веднага - Янкулов главен прокурор или шеф на КПКОНПИ, Сава Петров - зам.-главен прокурор и ред други имена, добави Пеевски

Делян Пеевски
Делян Пеевски Източник: Пресцентър на ДПС

Председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски се обърна пред журналисти и отговори на думите на Христо Иванов, като заяви: "Готов съм пред вас да ме погледне в очите и да ми каже, че не е водил тези разговори". "Очна ставка съм готов тук веднага - Янкулов главен прокурор или шеф на КПКОНПИ, Сава Петров - зам.-главен прокурор и ред други имена", коментира той.

 

"Много срамно лъже, не му отива, да спре да бъде слуга на олигарсите, да стане достоен български депутат и да разбере, че е тук, за да работи за хората, както ДПС работи за хората", заяви Пеевски.

 

"Ако някой смята, от която и да е било партия, че ще маже ДПС - вече това време свърши. ДПС доказа какво е правила през всичките години и какво е направила за България", допълни той.

 

"Тази Конституция я има благодарение на нас. Няма да позволим, ако мислят отсега да си водят кампанията върху нас - на всяко едно нещо да знаят, че ще бъда там и ще им отговарям и ще ги призовавам да ме гледат в очите и да помнят в чий скут седяха", категоричен бе Пеевски.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени