Пеевски към "Възраждане": Няма да позволя на проруски партии да се гаврят с ДПС!

Нека да спрем с тези спекулации и да гледаме държавата да има управление, каза лидерът на ДПС за думите на президента Румен Радев, че България се превръща в "безсрочен донор" на Украйна

Делян Пеевски
Делян Пеевски Източник: Zonanews

"ДПС е втора партия, много сериозна организация. Надявам се, че колегите са разумни. Няма да позволя на проруските партии да се гаврят с нашите хора, както опитаха днес. Нашите хора не са втора класа, те са първа класа. Ще направя каквото трябва, за да не си позволява никой да им говори така. Проруските партии в лицето на "Възраждане"... това е много опасно. Да не си го позволяват никога".

 

Така съпредседателят на ДПС Делян Пеевски предупреди "Възраждане" да внимава как говорят за хората на движението след днешния скандал между Йордан Цонев от Цончо Ганев. Ганев обвини ДПС, че контролира най-бедните райони, както и че бастионът на ДПС - Кърджали, е най-западналият областен град у нас.

 

"Това отново е създаване на страхове, говорене на глупости, има си позиция, няма такова нещо. Нека да спрем с тези спекулации и да гледаме държавата да има управление", каза Пеевски за думите на президента Румен Радев, че България се превръща в "безсрочен донор" на Украйна. На въпрос за случващото се в ДПС той каза: "Темата не стои на дневен ред".

Още от "Политика"

Пеевски заяви, че конфликтът му не е с Доган, а с дерибеите в партията

Едно нещо няма да приема, няма да допусна и няма да подмина - никой, независимо от мотив, мерак, личен или групов егоизъм, няма право да ме противопостави с почетния председател на  ДПС д-р Ахмед Доган, пише той

Прочетете повече прочетете повече

Рамадан Аталай: Пеевски иска да изоставим г-н Доган, обърна се срещу човека, поставил го на политическата арена

Винаги съм казвал на Делян Пеевски, че този начин на работа няма да го доведе до нищо добро. Отговорът му е: "Аз винаги съм печелел и пак ще печеля"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени