Пеевски нахока Радев: Застанал е като рекламно лице и обяснява колко е хубав този самолет, след като положи всички усилия България да не купи F-16, а лобираше изключително грубо за "Грипен"

Той коментира сутрешния полет на държавния глава като втори пилот на F-16

Делян Пеевски
Делян Пеевски Източник: БГНЕС

"Днес е много интересен ден. Приятно съм изненадан от г-н Радев. Днес го наблюдавах, че е разбрал каква огромна грешка е допуснал, че не иска F-16, Блок-70 и като рекламно лице е застанал, обяснява колко е хубав този самолет, след като положи всички усилия България да не купи F-16, а лобираше изключително грубо да се купи "Грипен". Виждам, че има огромна промяна и е разбрал, че това е най-добрият самолет за България".

 

Това каза председателят на ПГ на ДПС Делян Пеевски по повод сутрешния полет на държавния глава като втори пилот на F-16. Пеевски припомни, че новите летателни бойни машини за родната авиация, са купени с решение на Народното събрание.

 

По повод предложението на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за отваряне на Изборния кодекс Пеевски заяви: "Вече нищо не може да се случи. Всички партии са в предизборна кампания. Нищо не може да се случи повече".

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени