Пеевски оглави еднолично ПГ на ДПС

От снощи начело на ДПС временно застава почетният председател и основател на партията Ахмед Доган

Делян Пеевски
Делян Пеевски Източник: БТА

Делян Пеевски остава единственият председател на парламентарната група на ДПС. След като изненадващо във вторник късно ледобед Мустафа Карадайъ подаде оставка като председател на движението, днес съпредседателството му в парламентарната група е заличено. Това е станало след заседание на народните представители на ПГ по-рано днес, потвърдиха от пресцентъра на парламента.

 

С писмо до Народното събрание те уведомяват за промяната и молят тя да бъде съобщена и одобрена. В документа посочват, че на заседанието е било решено Делян Пеевски да бъде председател на парламентарната група.

 

От снощи начело на ДПС временно застава почетният председател и основател на партията Ахмед Доган, а Пеевски коментира лаконично, че Карадайъ сам е взел решението да се оттегли от председателския пост на ДПС месец преди изтичане на мандата му.

Още от "Политика"

Георги Георгиев, ГЕРБ-София: Терзиев да покаже всички документи по процедурата, с която са избрали съпругата на Андрей Ц

В четвъртък стана ясно, че зам.-кметът по финанси на СО Иван Василев е сключил консултантски договор с фирма "Инфинитус", която е 100% собственост на Деница Цекова – съпруга на Андрей Цеков, депутат и бивш министър на ПП

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени