Пеевски: Ветото на Радев за БТР-ите е срам!

Народното събрание още тази седмица трябва да преодолее ветото на президента, заявява председателят на ПГ на ДПС

Делян Пеевски
Делян Пеевски Източник: Пресцентър на ДПС

Решението на президента Радев да наложи вето върху предоставянето на бронирана техника за Украйна може да се определи само с една дума - срам! Това се казва в позиция на Делян Пеевски, разпространена от пресцентъра на ДПС.

 

След това решение е още по-категорично ясно колко е важно за България да има евроатлантическо парламентарно мнозинство и подкрепяно от него евроатлантическо правителство.

 

Защото всичко друго рискува страната ни да бъде отведена на един друг, неевропейски и опасен  път - към Москва, към Путин, където проруските политици искат да я отклонят.

 

Затова Народното събрание още тази седмица трябва да преодолее ветото на президента, като с това потвърди нашата подкрепа към Украйна и украинския народ.

 

Затова в парламента и политическия ни живот най-важният, обединяващ фактор трябва да бъдат и да останат споделените евроатлантически ценности, които са безалтернативни.

Още от "Политика"

Общинските съветници от ПП-ДБ-СС в столицата искат кметът Терзиев да забрани честването на руския Ден на защитниците на

България е една от държавите най-обилно "обгрижвана от Руската пета колона, чиито пипала са плъзнали във всички сфери на нашия обществен и политически живот

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени