Пеевски за "Възраждане": Това не е българска партия, служи на чужди сили

Той заяви това в кулоарите на парламента

Делян Пеевски
Делян Пеевски Източник: Пресцентър на ДПС

Изчистихме много неща с колегите, смятам, че всичко е наред, но нека все пак гласуваме утре на трето четене. Това каза в кулоарите на парламента председателят на парламентарната група на ДПС Делян Пеевски, след като депутатите приеха на второ четене промените в Конституцията. Той допълни, че е суеверен и не иска да коментира преди окончателното приемане на текстовете в основния закон.

 

На въпрос дали промените съответстват на концепцията, която трите формации -  ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС, са имали в началото, когато са били внесени измененията, Делян Пеевски отговори утвърдително.

 

По повод напускането на залата от страна на ИТН и "Възраждане" Пеевски отказа да коментира поведението им, но смята, че всичко, което се е случило вчера и днес, е било достатъчно за българските граждани.

 

Допълни също така, че "Възраждане" служи на чужди сили. "Това за мен не е българска партия", отсече председателят на ПГ на ДПС.

Още от "Политика"

Мария Белова: Всеки глас за ГЕРБ ще върне нормалността в политиката и спокойствието на хората

По думите й след изборите на 9 юни трябва да бъде съставено редовно компетентно правителство с премиер, който има авторитет в Европа и може да носи политическа отговорност

Прочетете повече прочетете повече

Кандидати от ГЕРБ в Пловдив: Стабилност и работеща администрация за силно икономическо развитие

Всички те бяха категорични, че Шенген и Еврозоната са стратегически цели за ГЕРБ, които не могат да се постигнат без стабилно правителство и ясно управление

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени