Петър Илиев се прави на Марк Твен: Слуховете за моята политическа смърт са силно преувеличени

Виктория Василева и Тошко Йорданов дадоха взаимноизключващи се версии за политическото бъдеще на Илиев

Петър Илиев
Петър Илиев Източник: "Илиев и Партньори"

Петър Илиев, правният експерт на "Има такъв народ" отрече новината, че с политическата му кариера е приключено. "Слуховете за моята политическа смърт са силно преувеличени, както винаги", обяви той.

 

Новината, че кандидатът за вътрешен и правосъден министър от несполучилите проекто правителства на "Има такъв народ" вече не е част от партията, съобщи главния ѝ секретар Виктория Василева. "Случилото се с Петър Илиев е затворена страница, той не фигурира в погледа напред на ИТН", коментира пред медии Василева.

 

Малко по-късно точно обратното каза Тошко Йорданов. "Нищо не се е променило в отношенията с Петър Илиев. Той не е член на ИТН, а експерт и ще продължим да работим с него", обяви Йорданов пред журналисти в Народното събрание.  


Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени