Писателят Васил Русев: Радев нагло излъга, че синът му не е бил на купона

Появете се и постъпете мъжки, щом историята вече е раздухана! Това да се криеш, да лъжеш и извърташ е специфично за един тип хора

Васил Русев
Васил Русев

Васил Радев, писател и артист, собственик на продуцентската фирма Ape Tunes, разобличи в своя Фейсбук профил Румен Радев, че е излъгал относно издънката на неговия син преди няколко дни. Ето какво пише Русев:

"Г-н, Радев! Ехоооо! Разочарован съм! Много съм разочарован. Разочарован съм от Вас и като човек, и като главнокомандващ, и като уж обединител на нацията, и като "президент".  Особено ми беше трудно да напиша последното, дори и в кавички. Току-що гледах по телевизията изявление, че синът ви не е присъствал на въпросния, вече станал печално известен купон, в нарушение на противоепидемичните мерки! СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ! 

Откъде съм наясно, че лъжете ли - много просто, ами моят заварен син беше съученик с тотално изоставеното от вас момче и беше на същия този купон.  (Моят заварен син вече си понася последствията. А вашият?)

Но нека се върнем малко назад - детето ви малтретираше всички в училище, ала никога не биваше наказван. Защо ли? Сигурен съм, че той не е лошо момче, дори съм чувал, че е много умен, но вие очевидно нямате никакъв контрол над него, не ви интересува, и вероятно никога не сте му казали две истински бащински думи. Жалко! 


Не е толкова страшно, че младежи купонясвали (колкото и да не е правилно в сегашната ситуация), няма страшно, че са арестувани (дето се вика, ако не са те прибрали поне веднъж, не си живял), но да излизате с изявление, че случилото се е неистина и синът ви не е бил на събирането е ДЪНО! Какво искате да кажете - че другите деца са си въобразили, че полицаите са фантазирали ли? Може би 30 човека си измислят, за да ви злепоставят предизборно? Това е жалко. 
Появете се и постъпете мъжки, щом историята вече е раздухана! Това да се криеш, да лъжеш и извърташ е специфично за един тип хора, от които надявам се, че не сте. Много рядко си позволявам да избухвам по този начин, но не мога да се удържа този път!

Постът на Васил Русев за Румен Радев
Постът на Васил Русев за Румен Радев



Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени