Пламен Николов е кандидат-премиерът на Слави Трифонов и ИТН!

Пламен Николов е завършил Klagenfurt Alpen-Adria Universitat в Австрия

Кандидат-премиерът на Трифонов и ИТН Пламен Николов (с очилата)
Кандидат-премиерът на Трифонов и ИТН Пламен Николов (с очилата)

След минути Румен Радев ще връчи мандат за съставяне на правителство на депутата от ИТН и доктор по философия на правото, политиката и икономиката Пламен Николов. Депутатът от Шумен прекрачи прага на "Дондуков" 2 заедно с председателя на групата на "Има такъв" народ Тошко Йорданов, Ивайло Вълчев, Филип Станев и Станислав Балабанов, за да получат мандата за съставяне на правителство от държавния глава.

 

Пламен Николов е завършил Klagenfurt Alpen-Adria Universitat в Австрия, учил е също така в САЩ, Сан Франциско. 

 

Компанията, за която работи се казва FINIS
Компанията, за която работи се казва FINIS Източник: Facebook

Пламен Николов оглавява компанията FINIS, която продава в електронни магазини бански, очила за плуване, плавници с нейната марка, както и всякакви други принадлежности за плуване.

Иначе, на официалния сайт на ИТН той е представен като особено впечатляващ мениджър на неназована американска компания, която работи за пазари в Европа, Азия и Африка. Според сайта на ИТН, Николов "отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора и осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността".

 

 

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени