Пленарното заседание започна с декларация на ГЕРБ-СДС в памет на жертвите на умишлено предизвикания  от Съветите "Гладомор" през 1932-33 г.

Първа точка в дневния ред е законопроектът за ратифициране на международен договор за Ф-16

Заседание на Народното събрание, НС, дебати
Заседание на Народното събрание, НС, дебати Източник: Zonanews

С декларация на ГЕРБ-СДС в памет на жертвите на умишлено предизвикания  от СССР през 1932-33 г. глад в Украйна от СССР - Гладомор, започна днешното пленарно заседание.

 

Първа точка в дневния ред е законопроектът за ратифициране на международен договор "Придобиване на 8 нови самолета F-16C/D Block 70, боеприпаси, средства за обучение, средства за поддръжка, резервни части, първоначална поддръжка и обучение за Българските военновъздушни сили" и на международен договор "Многофункционална система за разпределение на информация - Съвместна тактическа радиосистема (MIDS JTRS) и свързана с нея поддръжка и оборудване". 

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени